Nieuws

Omdat wij er altijd met onze neus bovenop zitten als het gaat om nieuws in onze branche, hebben wij dit blogpagina in het leven geroepen. Zie het als een clipboard waarop we allerlei nieuwtjes plaatsen. Van interessante filmpjes tot nieuwsbrieven, opgeleverde projecten en tips om uw website of vindbaarheid te verbeteren. Tevens kunt u op de hoogte blijven van het Filencius Design clipboard via de RSS Feed, Twitter, Facebook, en Linkedin .      → → → →

Vakantie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wegens vakantie zijn wij gesloten vanaf 21 augustus tot en met 1 september. Vanaf 1 september zijn wij weer geopend.
Het team van Filencius Design wenst u een fijne vakantie!!

 

 

 

Delen op Pinterest

Goedemorgen

Goedemorgen

Onze portfolio telt nu 26 websites in het totaal. 21 websites en 5 webshops.

Delen op Pinterest

Webwinkel van Filencius Design

Webwinkel van Filencius Design

Goedemorgen dames en heren. Het eerste webwinkel gepresenteerd door Filencius Design is een feit… Here we go! Het duurde een een beetje maar goede werken zoals ze zeggen: kosten tijd.
Wij zijn erg trots van onze nieuwe uitdaging. Het website-shop van Boa C Fashion werd gemaakt met liefde, passie, te veel koffie en slapeloze nachten.
Het is ons gelukt en wij wensen Boa C Fashion: Succes.

Delen op Pinterest

Filencius Design is jarig!

reklame-1

Filencius Design bestaat 1 jaar en wie jarig is trakteert. Alleen maar deze maand: 500 Euro incl btw voor uw eigen website. Klinkt misschien ongeloofwaardig maar is het niet. Voor dat geld bent u snel online en maakt u zich kenbaar aan de rest van de wereld. Bovendien ziet het er op-en-top professioneel uit. Nog een pluspunt: U beheert de website volledig zelf op een hele eenvoudige manier.

Deze actie was tot en met 1 Augustus 2014.

Delen op Pinterest

INFO & CONTACT


Website: www.filencius.nl
E-mail: info@filencius.nl

LAATSTE BERICHTEN

NIEUWSBRIEF

DISCLAIMER

Door deze Website te bezoeken stemt u ermee in dat Filencius Design niet aansprakelijk is voor enige directe, dan wel indirecte schade ontstaan door het gebruik van de hierin geboden informatie.