Over ons

Wij zijn Gepassioneerd. Wij zijn Toegewijd. Wij zijn Creatief.

Welkom bij Filencius Design. Wij werken aan interactieve, moderne, opvallende websites en Woocommerce webshops met WordPress.

Trendafil Kllogjeri

Web Developer

F ilencius Design is al 3 jaar actief bezig met het ontwerpen van internet websites o.a webshops en online marketing hiervan. Trendafil of Fil (oprichter Filencius Design) heeft verschillende succesvolle websites gebouwd en daarbij veel klanten geholpen met hun online internet activiteiten. Fil is altijd opzoek naar nieuwe internet uitdaging; het ontwerpen van een nieuw webdesign of ervoor zorgen dat uw website succesvol wordt.Het is keer op keer weer een mooie uitdaging.
E-mail: info@filencius.nl
Phone: (06) 336-06573

Vin Alain Kllogjeri

De Hacker

M aak kennis met Vin. Hij noemt zichzelf: De Hacker. Vin is zeven jaar oud en heeft enige speciale vaardigheden, net als: Minecraft, Agario, Super Mario Bros, YouTube, Enzo Knol . Maar hij wil heeeel graag een webdesigner worden. Hij is papa aan het helpen achter de schermen met het schoonmaken van het kantoor en als papa pauze heeft, speelt hij graag.

Onze Partners

Een goede website is meer dan een verzameling pagina’s, een logo en een knoppenbalk. Uw website is het uithangbord van uw bedrijfsidentiteit en moet uw doelgroep aanspreken.
Uw website moet uw doelgroep optimaal ondersteunen bij het zoeken naar informatie, kopen van producten, stellen van vragen, aanvragen van informatie en offertes, enz..
We maken mooie sites met een structuur die voor zowel zoekmachines als bezoekers helder is.
Gebruiksgemak en vindbaarheid zijn immers onmisbaar.
De grote kracht van Filencius Design ligt in de combinatie tussen het vertalen van creatieve ideeën in kunstzinnige en professionele ontwerpen die de eigenheid van de opdrachtgever uitstralen én de inzet van technische vaardigheden.
Filencius Design werkt nauw samen met zijn opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen. Of het nu gaat om een technisch complexe website, een professionele en oogstrelende brochure, een logo dat het karakter van de opdrachtgever vormgeeft, een complete huisstijl of een ludieke poster, Filencius Design ontwerpt met creatief enthousiasme en betrokkenheid.
Filencius Design gaat er bovendien van uit dat vrijwel alles mogelijk is en denkt graag mee over de opties die voor u nuttig zijn en op welke manier die het mooiste vormgegeven kunnen worden. Wanneer de ontwerpen van Filencius Design u nieuwsgierig gemaakt hebben, de aanpak u aanspreekt of u meer wilt weten over wat Filencius Design voor u kan betekenen, aarzel dan niet.

INFO & CONTACT


Website: www.filencius.nl
E-mail: info@filencius.nl

LAATSTE BERICHTEN

NIEUWSBRIEF

DISCLAIMER

Door deze Website te bezoeken stemt u ermee in dat Filencius Design niet aansprakelijk is voor enige directe, dan wel indirecte schade ontstaan door het gebruik van de hierin geboden informatie.