Recensies

Hier is wat enkele van onze klanten zeggen. Alle recensies zijn te vinden op Google.

We hebben Filencius Design ingeschakeld voor het maken van onze website en zijn hier erg tevreden over. Ook de volgende stap, met SEO hoger in google komen, vertrouwen wij aan Filencius Design toe.
Wij kunnen Filencius Design daarom van harte aanbevelen!

– Hypotheekadviseur
Online Hypotheekadviseur
www.online-hypotheekadviseur.nl

Onze webshop laten bouwen door Filencius Design, wij zijn bijzonder tevreden hoe de webshop er uit ziet en ook de uitleg hoe wij alles op de webshop moeten plaatsen zijn wij erg tevreden. Krijgen ook altijd snel antwoord als wij iets willen weten! Dus echt een aanrader

– Marijke
Cockpit Fashion
www.cockpitfashion.com

Filencius bouwt een mooie overzichtelijke website. Ook als er later aanpassingen nodig zijn is daar direct tijd voor. Wij zijn zeer tevreden!

– Sandra
Malietech BV
www.malietech.nl

Prima webdesigner, mooie website gemaakt voor stukadoors bedrijf..

– Ton
Stukadoorsbedrijf Huijsman
www.huijsmanstukadoors.nl

Zeer betrouwbaar, harde werker, goed meedenkend, het resultaat is het bewijs . Boa C Fashion

– Kay
V.O.F Toornent
www.boacfashion.com

Jaren geleden heeft Filencius Design onze website ontworpen en on line gezet. Inmiddels heeft Filencius onze site vernieuwd en aangepast aan het jaar 2015. Keurige service, en vooral snelle service. Ik kan een ieder Filencius Design aanbevelen. Het bedrijf gaat met de tijd mee en past de website aan zodat die van alle gemakken is voorzien. Top bedrijf!

– Mariska
Zorba De Griek
www.zorba-hoorn.nl

Filencius Design heeft een mooie representatieve website voor mijn bedrijf gemaakt. Mooie lay-out en overzichtelijk. Hij vraagt wat je wensen zijn en denkt goed mee. Een goede website is het visitekaartje voor je bedrijf. Dank je wel daarvoor.

– Robert
Roberto Tegelzetter
www.tegelzetter-roberto.nl

Voor het realiseren van mijn website heb ik Filencius Design ingeschakeld. In korte tijd is er een mooie website neergezet. Ik ben erg te spreken over de vakkennis, klantgerichtheid en het hoge service gehalte en kan daarom Filencius Design van harte aanbevelen. Roy Bekkink

– Financiele Planner
De Financiele Planner
www.definancieleplanner.nu

Na een poging om een goede Webdesign te vinden belanden wij op Filencius Design in Hoorn. Schitterende Lay-out en representatief goed voor het doel die wij voor ogen hadden in het restaurant. Verder om aan kennissen aan te bevelen. Wij van restaurant Salento in Hoorn zijn erg blij mee. Ciao

– Ermanno
Restaurant Salento
www.restaurantsalento.nl

Bedankt voor de professionele website die jij voor mij hebt gemaakt en door klanten als zeer mooi en effectief werd bevonden.!!!
Voor iedere startende ondernemer of vernieuwende ondernemer is Filencius Design een absolute aanrader!
Bedankt en met vriendelijke groeten
BVS- Beheer en Onderhoud..

– Bert
BVS- Beheer en Onderhoud
www.bvs-beheeronderhoud.nl

Echte een aanrader Filencius Design. Geweldig mensen, voor mij een van de beste Webdesign Bureaus in Noord Holland. Professioneel bedrijf. Kijk op ons website wat hebben ze gedaan. Bedankt van Restaurant Portofino.

– Pierpaolo
Restaurant Portofino
www.portofino-hoorn.nl

Mijn website laten maken door Filencius Design!! Hij is super geworden helemaal naar mijn eigen style!! Altijd bereikbaar (24 uur per dag) voor hulp, vragen etc.!! Super service gewoon!!

– Vanessa
Gaafkindermode
www.gaafkindermode.nl

Filencius Design is an amazing and very good Web design company! They build my website and I am very happy with their work as well as their after sales service! I recommend it to anyone who wants a beautiful website for a good price!

– Costas
CG Photography
www.costasganasos.com

Onze ervaringen met Filencius Design zijn uitstekend, zij zijn zeer kundig op het gebied van het bouwen van websites en leveren kwaliteit. De samenwerking is aangenaam, er is veel expertise en zij zijn ‘to the point’. Zeker een aanrader! Groetjes, La Grotta

– Muriel
La Grotta
www.pizzeria-lagrotta.nl
Recensies 18/12/2015

INFO & CONTACT


Website: www.filencius.nl
E-mail: info@filencius.nl

LAATSTE BERICHTEN

NIEUWSBRIEF

DISCLAIMER

Door deze Website te bezoeken stemt u ermee in dat Filencius Design niet aansprakelijk is voor enige directe, dan wel indirecte schade ontstaan door het gebruik van de hierin geboden informatie.